Відгуки наших клієнтів

circle-review
Залиште ваш відгук

Романа

пр-т Ч.Калини 51

27.08.2019 (08:47)

Відпочивали у Хургаді з 10.08.2019, готель Marlin Inn Resort. Надзвичайно красиво, харчування та проживання не має мінусів. Тур оператор Юля, врахувала усі наші побажання і швидко допомогла обрати готель, і все детально роз'яснила. Не було жодних затримок, чи змін.. Тому ми звісно ще не раз будемо користуватись послугами цієї тур фірми)))

Юрій

вул. Кн. Ольги 114

26.08.2019 (14:13)

Доброго дня. Відпрочили класно, все добре, дякуємо, Ліля)Готель класний, харчування специфічне в плані кухні, нам сподобалося. З дитиною комфортно, пропонували нам доставити ліжечко дитяче, але ми відмовилися. Загалом класно все, обов"язково на наступні подорожі до вас звернемось!
review image

Кулик Любов Федорівна

пр-т Ч.Калини 51

26.08.2019 (00:01)

Дякую менеджеру Юлії за її наполегливість і вміння переконувати в необхідності достойного відпочинку. Завдяки її рекомендаціям відпочинок вдався, враження склались неймовірні ! Також дякуємо менеджеру Анастасія! Дівчата - Ви справжні ПРОФІ!!!

Наталія

пр-т Ч.Калини 51

25.08.2019 (10:22)

Відпочивали на Криті у готелі Bomo Rethymno Beach, готель гарний, чисто, кухня смачна. Біля басейну та на пляжі є багато лежаків. Персонал приємний. А ще гарний захід сонця! Відпочинком задоволені! А допомогла нам в його пошуку менеджер Галина, за що їй вдячні!
review image

Христина

пр-т Ч.Калини 51

24.08.2019 (14:17)

Дякуємо Галині за таку прекрасну поїздку!))))нас все сподобалося!))було круто і весело(happy)(happy)(happy)(inlove)(inlove)(inlove)
review image

Оксана

вул. Кн. Ольги 114

23.08.2019 (23:26)

Дякую менеджеру Світлані ,за те що вдало підібрала нашій сім`ї відпочинок ,врахувавши наші побажання .Кемер та краєвиди готелю Nurol Club Salima дуже красиві гори,море,сосни ,територія красива.На наступні канікули обов`язково за пропозицією відпочинку звернемось до Світлани🙂.
review image

Андрій

пр-т Ч.Калини 51

22.08.2019 (12:48)

В першу чергу хочемо висловити подяку менеджеру п. Галині Горошко агенції " Поїхали з нами", за її професійний підбір готелю(ціна якість).
Відпочивали в Єгипті в готелі Golden Five Paradise 5*.
Тепер щодо готелю. Приїхали ми вчасно, поселення і нас відразу поселили. номер був не поганий я б сказав просторий з виглядом на море. Кухня нам сподобалась смачна і чиста! Для діток також було окреме меню.
Територія готелю дуже велика але трошки занедбана. Проводяться ремонти.
Зате море неперевершене, надзвичайно красиве, недалеко риф, рибки... просто супер.
Залишилися тільки приємні враження)
Щиро дякуємо.
review image

Мар‘яна

пр-т Ч.Калини 51

21.08.2019 (23:04)

Відпочивали в липні 2019 р. В Туреччині в готелі FUN&SUN Club Belek 5*, все було супер, готель має велику територію( ми так її і не обійшли )) ) басейнів більше ніж 3, кухня багата , вибір шикарний, головне є дитяче меню ( звісно я взяла для дитини ще із собою ), але кухня відмінна, все чисто, прибрано, пляж також під охороною, хтось чужий не зайде. Отож підібрала нам цю пропозицію менеджер Юля, всі мої побажання врахувала і вислухала , молодець і професіонал своєї справи.
review image

Ірина

пр-т Ч.Калини 51

21.08.2019 (19:43)

Дякуємо менеджеру Юлі та ТА "Поїхали з нами" за організацію чудового відпочинку. Готель TIA heights makadi, що знаходиться в м. Хургада, ідеально підходить для сімейного відпочинку. Для любителів екстриму є класний аквапарк. На території безліч басейнів, розважальних ігор, дитячих аніматорів. Море чисте, тепле з піщаним пляжем, запам'ятається на довго. Відпочинком задоволені на 100%. Рекомендуємо всім👍
review image

Тетяна

вул. Кн. Ольги 114

21.08.2019 (17:20)

Діана, Добрий день. Наш відпочинок нам дуже сподобався, тільки трохи мало(((готель супер, море також. Дуже дякую.

Іванна

вул. Кн. Ольги 114

21.08.2019 (17:03)

Ліля, відпочили ми добре. Готель гарний, не новий, але персонал дуже старався..кожного дня прибирали, міняли рушники, було чисто і комфортно. Харчування також сподобалось..загалом дякуємо за відпочинок, нам сподобалось)

Христина

пр-т Ч.Калини 51

21.08.2019 (16:55)

Хочу подякувати за організацію поїздки і допомогу у всьому Наталії Леньо, яка терпеливо все підказала, допомогла у вирішенні всіх питань, і завдяки якій відпочинок запам‘ятався на все життя. Щиро дякую❤️