Гарячі тури зі Львова

brush
Підберемо тур під ваші побажання

Заповніть заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами для підбору туру

Компанія «Поїхали з нами», як і більшість подібних агенцій на туристичному ринку, часто пропонує своїм клієнтам гарячі тури зі Львова у найбільш популярних напрямках. Гарячі путівки та тури – хороша можливість для клієнта зекономити, не втрачаючи на якості відпочинку. Однак в нашій країні до подібних пропозицій часто ставляться з пересторогою. Сьогодні ми б хотіли розвіяти деякі міфи, пов’язані з гарячими путівками зі Львова.

Звідки беруться «горящі» путівки?

По суті, це поїздка, у якої вже підтискають терміни реалізації і зростає ризик того, що вона не відбудеться, а значить принесе збитки туроператору.

Чому так стається? Все просто. Маршрути відпочинкових та екскурсійних турів зі Львова розплановуються заздалегідь. Тобто закуповуються квитки на літак, бронюються номери в готелях, замовляються екскурсії, організовується харчування для майбутніх клієнтів. Іншими словами, путівка потрапляє вам до рук фактично повністю оплачена. Заключаючи договір, ви покриваєте фактичну собівартість відпочинку та вартість наших послуг, як посередників.

Ця схема не нова і використовується практично у всіх країнах світу, однак вона має свої ризики для туристичної фірми, адже 100% передбачити попит на той чи інший напрямок відпочинку неможливо.

Тож чим ближче дата виїзду для гарячої путівки зі Львова, тим більше туристична компанія змушена знижувати ціну на тур. Наприклад, у випадках автобусних турів по Європі гаряча пропозиція виникає, коли залишилось багато вільних місць в автобусі за кілька днів до виїзду.

Іноді ціна путівки, за 1-2 дні до критичної дати, може бути нижчою за її собівартість на 10, а в деяких випадках і на 20%. Але в кінцевому рахунку обидві сторони залишаються у виграшній позиції – туристична фірма відшкодовує свої витрати, а турист отримує можливість добре відпочити за менші гроші.

Варто пам’ятати, що зниження ціни на гарячі путівки зі Львова жодним чином не впливає на якість відпочинку. Ви отримуєте весь спектр послуг, що і клієнт,який замовив тур за повною вартістю. Це прописано в договорі купівлі-продажу.

Тепер ви знаєте, як саме з’являються спецпропозиції. Переглянути та замовити гарячі тури зі Львова можна на сайті «Поїхали з нами».

Коли найчастіше бувають гарячі тури зі Львова?

Такі пропозиції – явище доволі сезонне. Це стосується і турів на море, і автобусних турів. У них, як і у птахів є свій сезон міграцій.;)

Для відпочинку на морі – це найчастіше кінець високого сезону по даному напрямку, коли кількість рейсів зменшується, а в готелях все більше вільних місць. Гарячі тури в Таїланд і ОАЕ можна знайти на початку сезону, в кінці вересня, коли літня спека лише починає відступати.

Найменше користуються попитом автобусні тури по Європі взимку, саме в цей період варто шукати пропозиції за зниженою ціною. Виключенням з правила є період новорічно-різдвяних свят та національні свята і фестивалі. В таких випадках екскурсійні тури розбирають, як гарячі пиріжки, задовго до дати виїзду.

В поодиноких випадках «горящі» путівки зі Львова можуть з’являтися і у високий сезон. Наприклад, клієнт відмовився від поїздки, або зірвалась конференція. Такі гарячі пропозиції продаються за суттєво зниженою ціною, щоб просто не пропало місце. Але вони дійсно «горять», тобто з вильотом сьогодні-завтра.

Переваги гарячих турів зі Львова

Ми вже розібрались, що до гарячих турів по Європі або виїздів на морське узбережжя не варто ставитись скептично. Зниженню ціни передують абсолютно об’єктивні аргументи.

Тепер поговоримо про переваги гарячих путівок зі Львова для вас, як клієнта.

  1. Очевидно, що це низька ціна. Гарячі путівки зі Львова відкривають вам двері у практично всі країни світу, навіть такі дорогі, як ОАЕ. Крім того, знижена в половину вартості туру робить доступним проживання в дорогих готелях з хорошим рівнем сервісу.
  2. Додаткові бонуси. Ми чудово розуміємо, що жорсткі рамки виїзду/вильоту створюють певний дискомфорт, тому часто даруємо нашим клієнтам приємні бонуси. Наприклад, безкоштовний абонемент на відвідування масажу / салону краси / ресторану.

Недоліки гарячих путівок:

  1. З гарячими турами практично не можливо спланувати свій відпочинок: ви їдете коли і куди скажуть, погоджуєтесь на заплановану екскурсійну програму та умови проживання. Відповідно підбір туру в таких випадках теж практично неможливий, хіба що серед кількох термінових пропозицій.
  2. Якщо ви хочете екскурсійний тур по Європі приурочений до якоїсь дати чи події (змагання, фестиваль, національне свято), спіймати такий тур «гарячим» практично неможливо. У таких випадках краще розраховувати на раннє бронювання, якщо хочете зекономити.
  3. Відмовитися від такого гарячого туру по Європі чи в морські країни неможливо.
  4. Часто збиратись доводиться дуже і дуже швидко. Фактично це пропозиція для авантюристів, які готові накидати у валізу речі і одразу виїхати в аеропорт.

Обирати чи не обирати гарячі тури зі Львова справа ваша. Якщо ж вас зацікавила подібна пропозиція, чекаємо вас в одному з офісів туристичної компанії «Поїхали з нами». Ми покажемо наявні варіанти у всі країни, обговоримо ціни і бонуси, допоможемо з вибором путівки та оформленням документів. Якщо ж ви не екстремал і любите планувати все завчасно, ми запропонуємо вам тури, на які ще діє раннє бронювання. Приходьте. Довірте пошук турів нам, ми знаємо все про хороший відпочинок!