Огляд готелю Bosphorus Sorgun 5*

article-info

По-справжньому розкішний відпочинок зможе подарувати лише 5-зірковий готель. Такий, як Bosphorus Sorgun в Сіде. Всього за 7 кілометрів від справжньої древньої краси Туреччини. 

В готелі вас чекає повний пансіон, просторий номер з кондиціонером та окремою ванною кімнатою, приватний пляж та безлімітний доступ в Інтернет. Часто тури в Bosphorus Sorgun 5* замовляють закохані пари.

Пляж

Ми говоримо про готель 1 лінії! Вже з фотографій Bosphorus Sorgun можна оцінити розкішний приватний пляж готелю, який знаходиться за 110 метрів від житлових корпусів. Пляж відкритий лише для гостей Bosphorus Sorgun (Туреччина). Ви зможете безкоштовно користуватись шезлонгами, парасольками, рушниками. На пляжі працює лоббі-бар з безкоштовними напоями місцевого виробництва. 

В негоду на вас чекає розкішний басейн на території. А якщо бути точними, то цілих 3 басейни, один з яких критий.

Опис готелю Bosphorus Sorgun 5*

5-зіркові готелі створені для того, щоб передбачати ваші бажання ще до того, як вони виникнуть, а також створювати максимальний комфорт. Саме тому в готелі Bosphorus Sorgun 5* працює цілодобова стійка реєстрації, точка обміну валют, камери схову, сейф. Є банкетний та конференц-зали, бізнес-центр.  

На території розташовані магазини, безкоштовна стоянка, перукарня та салон краси, хімчистка та пральня.  За необхідності, ви зможете орендувати авто або замовити трансфер з аеропорту.

Оплатити тур в Bosphorus Sorgun 5* можна готівкою або платіжною картою.

Облаштування номерів

Перегляньте фото Bosphorus Sorgun 5* і вам не потрібно буде нічого пояснювати. Кожен номер готелю розкішно обставлений. В номері обов’язково є балкон, кондиціонер, персональний сейф, телевізор з великою діагоналлю, безкоштовний Wi-Fi, безкоштовний міні-бар, фен. Номери прибираються щодня! Є номери для некурців та осіб з обмеженими можливостями.

 

Allinclusive в Bosphorus Sorgun 5* (Туреччина)

Готель надає повний пансіон. Їжа та напої місцевого виробництва безкоштовні. Доплачується лише за свіжі соки та імпортні напої. Сніданок подається у вигляді шведського столу. У денний час пропонуються закуски в Снек барі і в барі біля басейну.

Крім того, на території готелю у вечірній час працює 3 ресторани: рибний, турецький та італійський, з 19:00 до 21:00. Столики потрібно бронювати завчасно. 

 

Також до ваших послуг лобі-бар, бар біля басейну, бар на пляжі та Tarabya Bar.

Розваги в турах в Bosphorus Sorgun 5*

Спираючись на відгуки про Bosphorus Sorgun 5*, ми можемо виділити безкоштовні та платні розваги в готелі. 

До безкоштовних належать 4 водні гірки в одному з басейнів. Вони працюють з 10:00 - 12:00 та 14: 00-17: 00. Також ви безкоштовно можете відвідати сауну або хамам, поніжитись в джакузі. До ваших послуг партія в настільний теніс та волейбол. Безкоштовно працює тренажерний зал.

Додатково заплатити доведеться за всі види водних розваг, включаючи уроки дайвінгу, послуги СПА-центру та масаж. Додатково оплачується дискотека та більярд. Ви також можете взяти на прокат велосипед.

Bosphorus Sorgun 5* для дітей

Сімейний відпочинок в Bosphorus Sorgun 5* передбачає і розваги для дітей: міні-клуб для дітей 4-12 років, дитячий басейн та сучасний ігровий майданчик. 

За необхідності додаткове ліжко в номері доставляється безкоштовно, а от за оренду коляски доведеться платити. В готелі на платній основі працює няня.

Детальніше про умови бронювання та відгуки туристів про Bosphorus Sorgun 5* (Туреччина) ви можете дізнатись в нашому офісі. Приходьте. Завжди раді допомогти, порадити та підібрати оптимальний варіант проживання для вас та ваших близьких.