Нічний відпочинок в Кемері

article-info
Кемера життя нічне
Нічне життя Кемера

Тури в Кемер купують не заради моря та пляжу, не заради комфорту і невисоких цін і навіть не заради allinclusive. Досвідчені туристи знають, що найцікавіше тут починається з настанням сутінок, коли прохолодний морський бриз проганяє полуденну спеку.

Ви вже, мабуть, здогадались, що Кемер в Туреччині – це одна суцільна вечірка, на яку стікається молодь зі всього світу. І хоча в Кемері всього 3 великі нічні клуби. Вони примудряються з комфортом приймати більше 9 тисяч тусовщиків щоночі.

Отже, готові до невеличкого туру по злачним місцям турецького нічного життя?

Клуб Аура - Club Aura Kemer

Aura Kemer Club
Club Aura Kemer

Свій нічний відпочинок в Кемері можна почати з найстарішого і найповажнішого клубу Aura. Він розміняв вже свій перший десяток. Репертуар клубу – це збірна солянка, яка намагається охопити всі смаки туристів. Тут вам і техно, і традиційна турецька музика, і навіть російський поп. В клуб частенько заїжджають достойні ді-джеї, тому музикою ви будете задоволені. Плюс потужна акустична система, сучасні лазери та світло. А ще ви точно оціните оригінальний круглий танцпол.

Що ще може запропонувати Aura? В клубі регулярно проходять пінні вечірки за участю go-go дівчат, є більш скромні розваги – щорічний конкурс «Міс Кемер» з доволі оригінальною добіркою конкурсів.

Не розчарує набір випивки та навіть, якщо цього вечора ви вирішили залишитись тверезим, вибирати буде з чого. Власне вибір напоїв обмежується лише, тим скільки грошей ви готові залишити за барною стійкою.

Клуб Inferno Kemer

Inferno Kemer Клуб
Клуб Inferno Kemer

Клуб з загадково-містичною назвою Інферно порадує вас добірною музикою в стилі “техно” і “хаус”. Щоправда сюди все частіше зажїджають російські ді-джеї та виконавці. На користь це чи на зле, сказати важко, про смаки не сперечаються, проте музика тут поки на рівні. За одну ніч клуб може прийняти до 3 тисяч відвідувачів. Акустика забезпечує глибокий і потужний звук, спрямований в центр танцполу.

Власники роблять все, щоб тримати публіку в тонусі та підтримувати інтерес. Так, якщо публіка засумувала, проводяться різноманітні конкурси: пристойні і на межі фолу. Хоча чоловіча частина відвідувачів навряд чи засумує, адже в клубів всю ніч працюють стриптизерки і go-go дівчата. І, звичайно, пінні вечірки, без них відпочинок в Кемері - не відпочинок. Для гостроти відчуттів в клубі працюють фотографи, тому невідомо, в який саме момент вони вас спіймають в кадр.

Inferno має VIP-зону, де ви можете перепочити від галасу танцполу і розслабитись. Алкоголь і коктейлі входять у вартість бронювання.

Клуб Кристал Klub Kristall

Kristall Klub
Klub Kristall

Досить молодий, в порівнянні з іншими, клуб. Практично повністю орієнтований на російську публіку. Постійні гості закладу - Елка, гурти “Серебро” та “Градуси”. Персонал, якщо і не говорить, то точно розуміє російську мову. Місцевих тут майже немає.

З плюсів: постійні тематичні вечірки та пінні дискотеки, професійний звук та освітлення, великий танцпол, який легко вміщує до 3 тис. відвідувачів.

Квитки на концерти коштують для всіх 20 $, молоді люди в звичайні дні оплачують 15 $, а дівчата проходять безкоштовно. Гості можуть смачно поїсти в ресторані зі стравами російської, японської та італійської кухні. А любителі кальяну оцінять чіл-аут з чудовим видом на море.

Нічні клуби Кемера чудово розуміють, що клієнтів потрібно приваблювати з року в рік, інакше вдруге ніхто не приїде. Саме тому шоу-програма змінюється щорічно. І навіть, якщо ви тут вже були, сумувати вам буде ніколи.


Курорт привабливий тим, що з настанням ночі життя тут не завмирає, у звичному режимі працюють кафе, ресторани, магазини. Мабуть, це один із секретів такої популярності гарячих турів в Кемер.